Antena 3 CNN Economic Auto Patronul de la FC Argeş a rămas fără permis, din cauza depăşirii vitezei regulamentare

Patronul de la FC Argeş a rămas fără permis, din cauza depăşirii vitezei regulamentare

Patronul de la FC Argeş a rămas fără permis, din cauza depăşirii vitezei regulamentare
15 Iul 2008   •   20:25

Când ai 39 de ani, o avere de 190 de milioane de dolari, un garaj plin de maşini McLaren, Maybach, motociclete şi Jeep-uri, eşti patron la FC Argeş şi te mai numeşti şi Cornel Penescu - ai senzaţia că poţi face aproape orice. Că, oricum, totul se rezolvă. Luni seară, Penescu a fost prins iar de Poliţie, deşi cam greu. Multimilionarul rula pe străzile Piteştiului cu 125 de kilometri pe oră, în argintiul său Mercedes McLaren.

"Eu n-am comis nimic, am mers cu maşina". Aşa spune mereu. Şi tot mereu maşina e de vină. Pentru că, zice el, e foarte şmecheră. "Un SLR ia de la 50 la 150 km/h într-o secundă. Nu pot să fiu mereu atent. S-a dus acul", a spus el. Şi acul i s-a dus iar mult prea sus pentru străzile Piteştiului, iar Corel Penescu din nou n-a văzut semnul Poliţiei, ca să oprească. I-a văzut însă în spate şi a oprit singur pe dreapta. "Ei au o Nova, nu m-ar fi prins niciodată". Aşadar, să-i fie recunoscători poliţiştii şi fericiţi că l-au prins cu o aşa mică viteză.



Penescu are maşini de aproape două milioane de euro. Şi, la bolizii lui, îşi permite orice. Anul trecut a fost prins de Poliţie doar după ce trei echipaje l-au urmărit ca-n filme pe raza judeţului Constanţa. La un moment dat, Penescu s-a plictisit şi a oprit. Avea 131 de kilometri la oră.

Acum, cu ochelarii de firmă pe frunte, cămaşa înflorată şi manelele duduind în SLR-ul de 400.000 de euro, Cornel Penescu a plecat fericit. A mai scăpat o dată. Şi, ca un ultim gest, a arătat ce înseamnă să nu îl intereseze nimic, plecând în mare viteză pe lângă maşina de poliţie şi pe contrasens.

Observator

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close