Antena 3 CNN Economic Auto Pe şosele ca pe câmpul de luptă. Soldaţii americani de la Kogălniceanu au rănit grav trei români

Pe şosele ca pe câmpul de luptă. Soldaţii americani de la Kogălniceanu au rănit grav trei români

Pe şosele ca pe câmpul de luptă. Soldaţii americani de la Kogălniceanu au rănit grav trei români
29 Sep 2008   •   17:49

Soldaţii americani de la baza militară din Mihail Kogălniceanu fac din nou victime pe şosele din România. Trei oameni au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina de teren condusă de un soldat american a spulberat un autoturism care circula regulmentar.
Din primele cercetări se pare că de vină este militarul care nu a dat prioritate, însă poliţiştii nu i-au reţinut pe loc permisul de conducere.
Soldaţii americanii au alimentat maşina la o benzinărie din apropierea bazei militare de la Kogălniceanu. Se pare că şoferul autoturismului nu s-a asigurat atunci când a vrut să revină pe şosea. Maşina acroşată de cea a americanilor s-a învârtit de câteva ori pe carosabil şi s-a oprit pe contrasens. Cei trei 3 tineri din ea au fost duşi de urgenţă la spital.
Soldaţii americani au dat câteva explicaţii poliţiştilor sosiţi la locul accidentului. Oamenii legii nu au reţinut permisul şoferului american deşi este vorba despre un accident cu vătămare corporală. Potrivit poliţiştilor din judeţul Constanţa, ancheta continuă pentru a se stabili care au fost condiţiile exacte producerii accidentului.
În urmă cu patru ani, basistul trupei Compact, Teo Peter, a murit în urma unui accident provocat de un militar american, puşcaş marin. Cristofer Robert Vangoether se urcase băut la volan şi nu a acordat prioritate într-o intersecţie din centrul Capitalei, spulberând taxiul în care se afla Teo Peter. La numai câteva ore de la producerea tragediei, americanul a părăsit România, sub escorta unui ofiţer de securitate.
Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close