Antena 3 CNN Economic Auto Pericol de explozie. Două autocisterne s-au ciocnit pe şoseaua Piteşti ? Slatina

Pericol de explozie. Două autocisterne s-au ciocnit pe şoseaua Piteşti ? Slatina

Pericol de explozie. Două autocisterne s-au ciocnit pe şoseaua Piteşti ? Slatina
14 Iun 2008   •   12:27

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut vineri seară pe soseaua dintre Piteşti si Slatina, în localitatea Albota. Două autocisterne s-au ciocnit frontal, într-o curbă extrem de periculoasă. Ambele s-au răsturnat în şanţ. Una dintre cisterne era încărcată cu peste 20 de tone de motorină.

Într-o curbă periculoasă, şoferul uneia dintre cisterne care se îndrepta dinspre Slatina către Piteşti a pierdut controlul volanului izbindu-se frontal cu o altă autocisternă care venea pe celălat sens de drum. Impactul a fost atât de violent încât ambele maşini au fost proiectate în afara carosabilului. Autocisterna care a provocat accidentul a căzut într-o râpă de câţiva metri adâncime, iar şoferul nu a avut nicio şansă. A murit strivit de cabina vehiculului.

Cealaltă cisternă era încărcată cu peste de 20 de tone de motorină şi exista un potenţial pericol să se scurgă combustibilul şi să se producă o explozie. Conducătorul acesteia a fost trimis de urgenţă la spital. La faţa locului au intervenit echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş pentru a evita orice pericol de explozie Pompierii spun că riscul de a se produce o explozie era mult mai mare dacă cisterna era încărcată cu benzină.

Antena 3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close