Antena 3 CNN Economic Auto Permisul auto se poate cumpăra pe Net

Permisul auto se poate cumpăra pe Net

Permisul auto se poate cumpăra pe Net
05 Mar 2007   •   09:10

Un tânăr de 22 de ani şi-a cumpărat permis de conducere de pe internet pentru că nu a reuşit să ia examenul de şofer. Falsul era atât de bine făcut, încât nici măcar poliţiştii nu şi-au dat seama, la prima vedere. Numai că, odată cu permisul, bărbatul nu a putut să achiziţioneze şi experienţa la volan. La unul din primele drumuri, a lovit cu maşina o femeie.

,,Acum un an de zile am vorbit cu cineva de pe internet şi l-am găsit. Eu eram la şcoala de şoferi, am fost acolo, am picat, şi când am văzut oferta lui am fost de acord să merg la el în schimbul a 150 de euro?, a declarat tânărul. Deşi a fost oprit de două ori de poliţişti aceştia nu au reuşit să depisteze falsul.

Nici când a dat cu maşina peste o femeie, poliţiştii de la faţa locului nu şi-au dat seama că bărbatul are permis fals. Mai mult i-au dat şi o dovadă ca să poată să circule cu maşina. Abia când l-au oprit a treia oară, poliţiştii au verificat datele, şi au observat că e ceva în neregulă. Poliţiştii încearcă acum să dea şi de urma falsificatorului de pe internet.

Obsevator

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close