Antena 3 CNN Economic Auto Peugeot a lansat ediţia limitată 207 Le Mans Series

Peugeot a lansat ediţia limitată 207 Le Mans Series

Peugeot a lansat ediţia limitată 207 Le Mans Series
15 Iun 2008   •   16:55

După succesul înregistrat în calificările dar şi în cursa de la Le Mans, francezii de la Peugeot au prezentat detaliile automobilului care poartă numele celebrei curse de 24 de ore. Astfel Peugeot 207 Le Mans Series este un automobil care va fi produs în 2.000 de exemplare şi se deosebeşte de modelul de bază printr-un aspect agresiv reprezentat de bara frontală sportivă cu o grilă de aluminiu şi faruri negre, cromate (Black Chrome).



Ornamentele laterale, inclusiv oglinzile sunt vopsite în culoarea caroseriei iar capota, plafonul şi spoilerul sunt traversate de o dungă roşie cu margini albe sau negre, care subliniază caracterul sportiv al maşinii. De asemenea, logo-ul companiei Peugeot este desenat pe portiere, ca şi cel "Le Mans Series", pe uşa portbagajului.



Jantele Pitlane din aluminiu, de 17 inch şi culorile în care este vopsit Peugeot-ul 207 Le Mans Series, alb şi negru, întregesc imaginea dorită de producătorul francez pentru această ediţie specială a celebrului lor model. Interiorul este "importat" de la 207 RC, toate scaunele fiind de tip "scoică".



Volanul, ca şi scaunele, este îmbrăcat într-un material mat, închis la culoare. Schimbătorul de viteze, pedalele, şi alte elemente de finisaj din interior sunt din aluminiu.

207 Le Mans Series beneficiază de trei motoare: un propulsor 1,6 HDI, DPFS, care dezvoltă 110 cai putere, un al doilea 1,6 HPT, 16v, cu 150 cai putere şi care beneficiază de o singură ţeavă de evacuare, cromată. Ultimul, şi cel mai puternic dintre motoare (175 cai), este cel 1,6 HPT, 16v, şi are două ţevi cromate de evacuare.

Sursa foto: Peugeot.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close