Antena 3 CNN Economic Auto Peugeot va prezenta la Paris un spectaculos concept hibrid

Peugeot va prezenta la Paris un spectaculos concept hibrid

Peugeot va prezenta la Paris un spectaculos concept hibrid
22 Aug 2008   •   16:47

Salonul Auto de la Paris din septembrie va fi un bun prilej pentru producătorii auto francezi de a-şi etala noile creaţii. Peugeot nu face excepţie de la regulă şi a anunţat că va prezenta în capitala franceză un nou concept auto hibrid, care utililzează un motor electric şi unul pe benzină, potrivit Automotive News Europe. Autoturismul va fi un sedan cu patru uşi şi tot atâtea locuri pentru pasageri, întruchipând viziunea francezilor cu privire la automobilele "verzi".

Oficialii Peugeot susţin că acest concept va combina ideile de stil, inginerie şi tehnologie într-un singur vehicul. Maşina va dezvolta 313 cai putere şi va emite doar 109 grame de dioxid de carbon la un kilometru parcurs, atunci când va folosi motorul pe benzină, potrivit producătorului francez citat de Automotive News Europe.

Bineînţeles, la utilizarea propulsorului electric, nu vor exista emisii de CO2. Numele conceptului va fi făcut public la Salonul Auto de la Paris, şi, potrivit oficialilor Peugeot, va începe cu literele "RC".



La show-ul auto de la Paris din 2006 Peugeot a prezentat un alt concept sedan denumit 908 RC (foto).



Fotografii: Automotive News Europe, Seriouswheels.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close