Antena 3 CNN Economic Auto Poliţia Capitalei a amendat şoferii care au împiedicat deszăpezirea străzilor

Poliţia Capitalei a amendat şoferii care au împiedicat deszăpezirea străzilor

Poliţia Capitalei a amendat şoferii care au împiedicat deszăpezirea străzilor
05 Ian 2008   •   12:30

Aproape 20 de troleibuze au fost blocate pe ruta 66, în zona Colentina sâmbătă dimineaţa, între Suveica şi Teiul Doamnei. Şoferii de troleibuz nu au putut înainta din cauza maşinilor parcate ilegal pe carosabil. Timp de mai bine de 4 ore, poliţia, angajaţii de la RATB şi chiar locuitori din zonă au încercat cu greu să degajeze drumul. Cele 18 troleibuzele care circulă pe linia 66 au fost blocate timp de mai bine de 4 ore între Teiul Doamnei şi Suveica din cauza maşinilor parcate ilegal pe carosabil.

Alertate de Antena 3, autorităţile au intervenit de abia în jurul orei 9 dimineaţa. Autorităţile locale din sectorul 2, unde se află şoseaua Colentina, sunt revoltate că oamenii şi-au lăsat maşinile în drum, fără să ştie însă dacă numărul maşinilor nu-l depăşeşte cu mult pe cel al locurilor de parcare. Cei care au parcat neregulamentar vor fi aspru pedepsiţi. În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe străzile Bucureştiului au acţionat 20 de echipaje de poliţie, din care au făcut parte 53 de ofiţeri şi subofiţeri.

De asemenea, poliţiştii bucureşteni au dat 105 amenzi şoferilor care au oprit neregulamentar, împiedicând intervenţia utilajelor de deszăpezire, urmând ca posesorii altor 254 de maşini, filmate în timp ce erau în aceeaşi situaţie, să primească amenzile acasă în următoarele zile. Sâmbătă, poliţiştii bucureşteni au amendat 13 şoferi pentru că au parcat neregulamentar şi altor peste 130 le vor trimite amenda prin poştă.

Antena 3


×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close