Antena 3 CNN Economic Auto Poliţia rutieră recomandă trasee alternative dinspre mare şi munte

Poliţia rutieră recomandă trasee alternative dinspre mare şi munte

Poliţia rutieră recomandă trasee alternative dinspre mare şi munte
15 Iul 2007   •   14:29

Poliţia a creat trasee alternative dinspre litoral şi munte pentru fluidizarea traficului. Astfel, pentru evitarea aglomerării tronsonului de drum DN 22C - Cernavodă - Medgidia - Basarabi, care precede Autostrada A2, conducătorii auto pot utiliza ca variantă alternativă

DN2A - Constanţa-Hârşova-Giurgeni-Ţăndărei-Slobozia-Urziceni şi în continuare DN2- Urziceni- Bucureşti. Pe Autostrada A1-Bucureşti-Piteşti, la km. 36, pe podul peste râul Argeş, pe o distanţă de aproximativ 300 de metri, se execută lucrări de reparaţie a părţii carosabile, motiv pentru care circulaţia se desfăşoară pe un singur fir. Pentru evitarea neplăcerilor pricinuite de aglomerarea autostrăzii, se recomandă ca rută alternativă DN7 ? Piteşti-Găeşti-Titu-Bucureşti. Poliţia Rutieră anticipează că şi pe Valea Prahovei valorile de trafic se vor intensifica, mai ales în orele după-amiezei şi de aceea, pentru evitarea unor nedorite ambuteiaje, recomandă folosirea următoarelor rute alternative: DN1A - Braşov-Săcele-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti-Buftea-Bucureşti; DN73 - Braşov-Bran-Câmpulung-Muscel-Piteşti-Autostrada A1-Bucureşti. Cei care au ales varianta clasică, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia să folosească şi varianta DN71 ? Sinaia-Fieni-Târgovişte-Bucureşti.

Cei care au ales să-şi petreacă sfârşitul de săptămână în străinătate sau la o distanţă mare de casă, poliţia le recomandă să îşi fragmenteze deplasările, alternând şofatul cu perioade de repaus, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere cauzate de oboseală şi implicit de diminuarea capacităţii de concentrare la volan. În situaţia în care participanţii la trafic sunt victime ale accidentelor rutiere pot semnala evenimentul la 112, numărul unic de urgenţă, pentru a solicita sprijinul autorităţilor.

Rompres

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close