Antena 3 CNN Economic Auto Poliţist din Bucureşti, rănit după ce maşina Poliţiei s-a ciocnit cu un trailer agabaritic

Poliţist din Bucureşti, rănit după ce maşina Poliţiei s-a ciocnit cu un trailer agabaritic

Poliţist din Bucureşti, rănit după ce maşina Poliţiei s-a ciocnit cu un trailer agabaritic
20 Noi 2008   •   15:39

O maşină a poliţiei din capitală a intrat în plin într-un trailer agabaritic. Un poliţist a ajuns la spital iar accidentul a îngreunat mai bine de o oră traficul pe şoseaua Bucureşti-Târgovişte.
Accidentul s-a produs în jurul orei 11 în nordul Capitalei, la intersecţia dintre şoseaua Bucureşti-Târgovişte şi strada Gheorghe Ionescu-Siseşti.
Un trailer, venind pe Ionescu Siseşti, nu a repectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan al Poliţiei.
În urma impactului violent, poliţistul de pe scaunul din dreapta a fost proiectat cu capul în parbriz şi a suferit mai multe leziuni. În plus, maşina de patrulare a fost grav avariată. Şoferul trailerului se apără şi spune că poliţiştii sunt cei care aveau viteză şi ar fi putut evita accidentul.
Cercetările sunt îngreunate de faptul că nu au existat martori care să fi văzut momentul coliziunii. Poliţiştii de la rutieră nu exclud nici varianta unei culpe comune.
Urmează, în cadrul dosarului, să se facă o expertiză prin care se stabileşte fiecăruia în parte culpa în producerea accidentului, respectiv vitezele de deplasare ale celor două vehicule.
Din cauza accidentului, traficul pe şoseaua Bucureşti-Târgovişte a fost îngreunat pe sensul de intrare în Capitală. Câteva zeci de minute, în zonă s-a circulat pe o singură bandă.
Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close