Antena 3 CNN Economic Auto Porsche România va începe comercializarea noii generaţii Seat Ibiza (FOTO)

Porsche România va începe comercializarea noii generaţii Seat Ibiza (FOTO)

Porsche România va începe comercializarea noii generaţii Seat Ibiza <font color=red>(FOTO)</font>
01 Apr 2008   •   18:18

Noua versiune a modelului Seat Ibiza va fi lansată oficial la Ibiza, în Spania, în luna aprilie a acestui an. Începând cu a doua parte a lunii iunie, Porsche România, importatorul mărcii Seat pe piaţa românească, va comercializa noua maşină şi în România, în paralel cu modelul vechi. Potrivit directorului mărcii Seat, Bogdan Militaru, pentru anul 2008, producătorul auto şi-a propus să vândă circa 5.500 de unităţi, din care 500 sau 600 vor face parte din noua versiune Ibiza.

GALERIE FOTO Noul Ibiza

Noul Ibiza a crescut în dimensiuni, fiind mai lungă cu 8 centimetri şi mai lată cu aproximativ 33 de milimetri. Cei câţiva centimetri în plus se traduc prin creşterea spaţiului interior şi a capacităţii portbagajului care înghite acum până la 292 litri, în condiţii normale.

În premieră, noul Ibiza va dispune de tehnologie Hill Hold Assist şi de proiectoare cu iluminare laterală. Cât despre motorizări, noua generaţie Ibiza va fi propulsată de trei motoare pe benzină: 1.2 litri şi 70 de cai putere, 1.5 litri şi 85 de cai putere şi 1.6 litri şi 102 cai putere.

În 2007, Porsche România a comercializat 58.790 de autovehicule ale mărcilor Seat, Porsche, Volkswagen, şi Audi, astfel, fiind în creştere cu 35% faţă de 2006. Pe lână cele cinci mărci menţionate anterior, importatorul român va mai adăuga la categoria maşini de lux, precum Lamborghini, Porsche şi Audi, marca Bentley, urmţnd să fie prezentată într-un showroom provizoriu. Inaugurarea va fi în 2009, cu un an mai târziu faţă de planurile iniţiale.

Planul de dezvoltare Porsche România vizează extinderea reţelei de retail, service auto, piese şi accesorii, cu 12 sau 14 noi complexuri auto, în 2009 şi 2010, construindu-se câte 6-7 în fiecare an.

Antena3.ro
Foto: automarket.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close