Antena 3 CNN Economic Auto Pregătirile de Paşte, pe ultima sută de metri. Drumuri aglomerate şi magazine pline

Pregătirile de Paşte, pe ultima sută de metri. Drumuri aglomerate şi magazine pline

Pregătirile de Paşte, pe ultima sută de metri. Drumuri aglomerate şi magazine pline
25 Apr 2008   •   16:31

Toată lumea este în febra pregătirilor pentru Paşte. Se fac cumpărături, se pregătesc bucatele şi se înroşesc ouăle. Ziua de vineri se anunţă una extrem de aglomerată atât în magazine cât şi pe şoselele din ţară, mai ales cele care duc spre munte şi spre mare. Drumurile sunt împânzite de poliţişti şi de radare, care monitorizează mai atent traficul în aceste zile.

Poliţiştii asigură fluenţa traficului în aproximativ 120 de intersecţii şi îi vor sancţiona pe toţi cei care depăşesc coloana de autovehicule oprită la semafor, intră în intersecţie blocând circulaţia, trec la culoarea roşie a semaforului electric sau opresc neregulamentar. Doar joi, 63 de şoferi bucureşteni au rămas astfel fără carnet.

Pe Drumul Naţional 1 se va circula fără restricţii până marţi dimineaţă. Lucrările de reabilitare de pe centura de vest a Ploieştiului şi din zona localităţii Potrigrafu vor fi întrerupte vineri la ora 14 şi vor fi reluate după Paşte. Măsura vizează asigurarea fluenţei traficului între Bucureşti şi Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1 ( Bucureşti ? Ploieşti), Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să aleagă rutele ocolitoare:
DN71 - Bucureşti ? Târgovişte ? Pucioasa ? Fieni ? Sinaia;
DN1A - Bucureşti ? Buftea ? Ploieşti ? Vălenii de Munte ? Cheia ? Săcele ? Braşov.

Antena3.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close