Antena 3 CNN Economic Auto Pregătirile pentru parada de Ziua Naţională blochează circulaţia în Capitală. Vezi arterele închise

Pregătirile pentru parada de Ziua Naţională blochează circulaţia în Capitală. Vezi arterele închise

Pregătirile pentru parada de Ziua Naţională blochează circulaţia în Capitală. Vezi arterele închise
20 Noi 2008   •   19:09

Ziua Naţională ne bate deja la uşă. Ca în fiecare an, parada militară ţine capul de afiş, dar asta înseamnă şi străzi închise, trafic îngreunat şi ceva mai mulţi nervi. În primul rând, pentru a avea o paradă militară reuşită, ostaşii trebuie să se antreneze.
Restricţiile încep pe 25 şi 27 noimbrie. În aceste zile, de la ora 5.30 dimineaţa se închide banda III de circulaţie de pe şoseaua Bucureşti Ploieşti, între Fîntâna Mioriţa şi Piaţa Presei, precum şi axul central al Şoselei Kiseleff până la Arcul de Triumf. De la 9.30 şi pană la 13, traficul va fi închis între Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere. Pe Bulevardul Mareşal Averescu traficul va fi blocat până în intersecţia cu Bulevardul Mărăşeşti.
Toate acestea au loc pentru parada tehnicii militare şi pentru repetiţiile soldaţilor. Pe 1 decembrie manifestările încep la ora 9.00 cu depuneri de coroane în parcul Carol şi continuă cu defilarea programată pentru ora 11. La manifestările din acest an din Bucureşti şi Alba Iulia vor participa peste 2.000 de soldaţi.
Observator

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie drumuri inchise
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close