Antena 3 CNN Economic Auto Primele fotografii cu viitorul Ford Ka (FOTO)

Primele fotografii cu viitorul Ford Ka (FOTO)

Primele fotografii cu viitorul Ford Ka <font color=red>(FOTO)</font>
30 Mai 2008   •   16:40

Ka este unul dintre modelele de la Ford care a întrecut cu mult de termenul de valabilitate pentru o maşină, fiind pe piaţă de 12 ani. Se pare că aşteptarea noii versiuni a luat sfârşit, având în vedere că au apărut primele fotografii cu viitorul Ka, un posibil nou succes, aşa cum a fost considerat şi predecesorul său.

PRIMELE FOTOGRAFII CU VIITORUL FORD KA

Aşteptările pentru automobil sunt destul de mari având în vedere că împarte aceeaşi platformă tehnică, şi chiar motorizările, cu noul Fiat 500, considerat o adevărată reuşită la clasa sa.

Motorizarea pe benzină porneşte de la propulsorul de 1,2 litri şi 69 de cai putere, continuând cu un motor de 1,4 litri şi 100 de cai. De asemenea, este disponibilă o versiune diesel, Multijet, de 1,3 litri.

Ford Europa a declarat că ar putea exista chiar şi propulsor sport, ST, de 1,4 litri, 135 de cai putere, motor cu care este dotat şi Fiat 500 Abarth.

Fordul Ka ar putea fi însă în avantaj, deoarece va beneficia, faţă de Fiat 500 Abarth, de un plus de putere, în cazul modelului ST, putând ajunge chiar la 150 de cai, mulţumită unui turbopropulsor.

În septembrie, se aşteaptă debutul noului Ka, la Salonul Auto de la Paris, unde este posibil să fie prezentată şi o versiune decapotabilă, 2+2, şi chiar un model hibrid. Preţurile pentru Ford Ka ar putea varia între 9.500 de euro şi 15.000 pentru varianta ST, conform unor informaţii apărute în presa străină de specialitate.

Sursa foto: Autoexpress.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close