Antena 3 CNN Economic Auto Primul Bugatti Veyron scos la vânzare pe un site românesc (GALERIE FOTO)

Primul Bugatti Veyron scos la vânzare pe un site românesc (GALERIE FOTO)

Primul Bugatti Veyron scos la vânzare pe un site românesc <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
02 Oct 2007   •   15:52

O companie românească a scos la vânzare pe site-ul Autovit un automobil Bugatti Veyron coupe la un preţ de aproape 1,6 milioane de euro, pentru care a primit deja o ofertă de la un om de afaceri. Acesta oferă un teren în Bucureşti în schimbul automobilului.

Maşina se află în Belgia, într-un showroom al unui dealer cu care lucrează compania românească specializată în importul şi comercializarea de autovehicule din clasele premium şi lux. Aceştia susţin că pot aduce maşina în zece zile pentru viitorul proprietar.

În România există până acum un singur Bugatti Veyron, deţinut de omul de afaceri Costel Căşuneanu, aceasta fiind şi cel mai scump automobil cumpărat vreodată în România.

Maşina este una dintre cele mai scumpe la nivel mondial şi este proiectată să atingă o viteză maximă de 407 kilometri pe oră, asigurată de un motor cu o capacitate de 7.993 centimetri cubi şi care dezvoltă 1.001 de cai putere.

Maşina poate fi vândutăe şi în leasing, pe o perioadă de cinci ani, cu un avans de minim 15%. Asta ar însemna ca avansul să fie de circa 230.000 de euro, iar rata lunară ar fi de 36.000 de euro.

Automobilul are un consum mediu de benzină de 30 - 32 de litri la suta de kilometri. Maşina scoasă la vânzare este fabricată în 2007 şi a fost rulată doar 2 kilometri.

BUGATTI VEYRON în diverse ipostaze

Antena3.ro

×
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close