Antena 3 CNN Economic Auto Probleme în toată ţara din cauza zăpezii şi a poleiului

Probleme în toată ţara din cauza zăpezii şi a poleiului

Probleme în toată ţara din cauza zăpezii şi a poleiului
17 Dec 2007   •   16:55

Ninsoarea şi poleiul continuă să creeze probleme în trafic. DN 7 a fost blocat mai multe ore luni, în zona localităţii vâlcene Cornetu, din cauza unui accident soldat cu doi morţi. Traficul se desfăşoară cu mare dificultate şi în oraşe, în special pe străzile secundare, care nu au fost curăţate. La Constanţa, o ambulanţă a fost implicată într-un accident din cauza poleiului, iar la Galaţi, peste 100 de persoane au ajuns la urgenţă după ce au alunecat pe gheaţă.

Judeţul Galaţi
Gheţuşul a făcut victime în mai multe cartiere din oraşul Galaţi. Zeci de persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă, majoritatea cu mâni şi picioare luxate sau chiar rupte.

Judeţul Vaslui
În această zonă a ţării zăpada este cea care creează probleme, mai multe drumuri riscând să fie închise.Ninge în continuu de trei zile în Vaslui, iar drumarii de abia mai reuşesc să facă faţă zăpezii abundente. Stratul de omăt atinge, în unele locuri chiar şi un metru înălţime, din cauza vântului care suflă cu peste 60 de kilometri pe oră.

Judeţul Prahova
În Ploieşti s-a înregistrat un număr record de tamponări. Din cauza zăpezii şi a gheţuşului de pe străzi, peste 80 de şoferi şi-au avariat maşinile. Într-o intersecţie acoperită de zăpadă, fără material derapant pe jos, după o ninsoare de 3 ore, mai multe maşini au derapat, iar un şofer a intrat cu automobilul într-un stâlp.

Judeţul Argeş
În Piteşti, utilajele de deszăpezire au acţionat doar pe străzile intens circulate. Străzile secundare nu au fost curăţate, iar oamenii s-au plâns că nu pot ieşi din cartiere.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să îşi echipeze maşinile corespunzător pentru iarnă.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close