Antena 3 CNN Economic Auto Probleme în trafic: Autostrada Soarelui, blocată din cauza turiştilor care s-au întors acasă

Probleme în trafic: Autostrada Soarelui, blocată din cauza turiştilor care s-au întors acasă

Probleme în trafic: Autostrada Soarelui, blocată din cauza turiştilor care s-au întors acasă
Sursa foto: trafic blocat
04 Mai 2009   •   08:40

Numărul mare de petrecăreţi de 1 mai a blocat ieri Autostrada Soarelui. Traficul a fost deviat din dreptul km 35, spre Bucureşti. S-a circulat greu şi pe DN 22 C, între Murfatlar şi Cernavodă, dar şi pe DN5, între Adunaţii Copăceni şi Călugăreni. Pe această rută au revenit mulţi dintre românii, care şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai în Bulgaria.

Cei mai mulţi dintre turişti au pornit spre casă, din staţiunile de pe litoral, după prânz. Poliţiştii au luat din timp toate măsurile, pentru evitarea ambuteiajelor. Însă, puţini au fost şoferii care au respectat recomandările şi au ales rute alternative.

Şoferii nu au fost scutiţi de minutele de aşteptare în maşinile care înaintau cu viteza de melc. Alţii însă şi-au dat seama că nu are rost să-şi facă nervi din cauza traficului.

Nici pe DN5 nu s-a circulat mai bine. Din cauza blocajelor, şoferii care au ales această rută pentru a se întoarce acasă au stat mai bine de o oră în trafic, între localităţile Adunaţii Copăceni şi Călugăreni.

Traficul a fost îngreunat şi din cauza lucrărilor ce se efectuează la varianta ocolitoare. Echipajele de poliţie prezente la faţa locului au ajutat la fluidizarea traficului.

Antena3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close