x close

Producătorii auto care s-au înscris în programul Rabla îşi vor prezenta ofertele

de S.T.    |    18 Apr 2015   •   23:54
Producătorii auto care s-au înscris în programul Rabla îşi vor prezenta ofertele Foto: Agerpres

De săptămâna aceasta, producătorii auto care s-au înscris în programul Rabla îşi vor prezenta ofertele. Clasica primă de casare prin program va rămâne, şi în acest an, de 6.500 de lei. Însă, cei care vor să cumpere o maşină nouă pot primi şi bonusuri de până la 2.500 de lei.

Programul Rabla 2015 are trei variante noi de eco-bonus.

Prima variantă a bonusului pentru autovehicule prietenoase cu mediul este în valoare de 750 de lei şi se acordă la achiziţia unei maşini noi, cu un nivel de poluare foarte redus. Al doilea tip de eco-bonus valoreaza 1.500 de lei şi le este destinat celor care cumpără un autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid. Ultima varianta de bonus pentru maşinile ecologice este de 2.500 de lei şi se acordă la achiziţia unei maşini noi electrice hibrid.

În continuare, se menţine posibilitatea cumulării a maxim două eco-bonusuri, cu menţiunea că aceasta se poate realiza numai între unul de 750 de lei şi altul din celelalte două categorii. Acordarea propriu-zisă a acestei prime are loc doar în cazul în care maşina nouă ecologică va fi cumpărată de aceeaşi persoană care a casat şi vehiculul vechi.


Citeşte mai multe despre:

programul Rabla
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati