Antena 3 CNN Economic Auto RCA-ul în rate, o opțiune tot mai căutată de șoferi

RCA-ul în rate, o opțiune tot mai căutată de șoferi

RCA-ul în rate, o opțiune tot mai căutată de șoferi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Ian 2017   •   15:09

Mulți șoferi aleg să plătească RCA-ul în rate, după ce au fost plafonate tarifele pentru transportatori, asiguraţii care figurau fără daune în evidenţele asiguratorilor şi beneficiau de reducerea maximă de 50% din tariful de primă, având acum o reducere maximă de numai 32%.

Aceste modificări fac, până la urmă, viaţa de şofer mult mai scumpă, ceea ce îi determina pe tot mai mulţi posesori de permis de conducere să opteze pentru RCA în rate, care chiar devine mai prietenos cu aceştia prin facilităţile pe care le oferă, scrie adevarul.ro.

Firmele care oferă răspundere civila auto sunt conştiente ca poliţele de asigurare obligatorie devin o povară tot mai grea pe umerii şoferilor. Acestea au venit în întâmpinarea lor cu oferte de RCA în rate fără dobânda în cazul în care se încheie o poliţa de asigurare pe 12 luni, ceea ce e reprezintă un real avantaj pentru şoferi. Principiul ofertei este simplu: daca tot nu poate scăpa niciun şofer de RCA, măcar sa nu îl resimtă ca o pe povară pe care n-o poate duce după o iarna istovitoare care stoarce şi ultimii bani din buzunar.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close