Antena 3 CNN Economic Auto Reabilitarea DN 7 ar putea fi amânată cu un an

Reabilitarea DN 7 ar putea fi amânată cu un an

Reabilitarea DN 7 ar putea fi amânată cu un an
12 Mai 2007   •   14:05

"Drumul Naţional 7, care trebuia să fie inclus în programul de reabilitare-modernizare pe porţiunea Nădlac-Arad-Deva-Orăştie are toate şansele să fie neglijat şi în acest an", a declarat sâmbătă senatorul PD Nicolae Ioţcu. Potrivit senatorului democrat, situaţia este generată de anularea de către Ministerul Transporturilor, a licitaţiei de reabilitare şi modernizare pe acest tronson, care însumează 244 km, decizie luată de Mihai Grecu, director în cadrul MT.

?Nu este vorba de o şosea oarecare, ci de cea mai circulată şosea din vestul României, care face legătura cu Occidentul. Pe această şosea nu au mai fost efectuate lucrări majore de reparaţii şi reabilitare din 1995, iar acum printr-o hotărâre pe care o consider ilogică, amânăm cu cel puţin un an modernizarea ei, motivele invocate de directorul Mihai Grecu neavând nici o acoperire logică?, susţine senatorul Nicolae Ioţcu.

?Se spune că nu există finanţare pentru întreaga lucrare, dar foarte bine se puteau începe lucrările pe tronsonul Nădlac-Arad-Deva-Orăştie, aşa cum s-au început şi la autostrada Bucureşti - Ploieşti, deşi aceasta are asigurată finanţare doar 4%?, a mai adăugat senatorul Nicolae Ioţcu.

Rompres

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close