Antena 3 CNN Economic Auto Recomandările Poliţiei Rutiere pentru acest sfârşit de săptămână

Recomandările Poliţiei Rutiere pentru acest sfârşit de săptămână

Recomandările Poliţiei Rutiere pentru acest sfârşit de săptămână
10 Noi 2007   •   12:04

Poliţia Rutieră va desfăşura, în acest sfârşit de săptămână, pe marile artere de circulaţie, activităţi de prevenire a accidentelor. Pentru evitarea formării ambuteiajelor pe DN 1, poliţiştii recomandă şoferilor care se îndreaptă spre Valea Prahovei să folosească rutele ocolitoare DN 7- Bucureşti - Titu - Găeşti - Piteşti şi în continuare DN 73 - Piteşti - Câmpulung Muscel - Rucăr - Bran - Braşov. De asemenea, poliţiştii atenţionează conducătorii auto că pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona kilometrului 106, se execută lucrări de racordare la autostradă a şoselei de centură a municipiului Piteşti, traficul fiind deviat pe sensul Piteşti-Bucureşti al autostrăzii.

Restricţii de circulaţie vor mai fi şi pe pe DN 7, între localităţile hunedorene Orăştie şi Ilia, între kilometrii 352 şi 412. Centrul Infotrafic atenţionează conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone că pe această rută, sâmbăta şi duminica, au interdicţie de circulaţie în anumite intervale orare, din cauza unor lucrări de consolidare a sistemului rutier. Această interdicţie este valabilă şi pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Poliţia Rutieră mai informează şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui că pe anumite tronsoane, în special în apropierea podurilor, există polei şi le recomandă să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare.

Rompres

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close