Antena 3 CNN Economic Auto Renault a prezentat Sandero Stepway, SUV-ul disponibil doar în America de Sud

Renault a prezentat Sandero Stepway, SUV-ul disponibil doar în America de Sud

Renault a prezentat Sandero Stepway, SUV-ul disponibil doar în America de Sud
25 Aug 2008   •   13:18

Renault a lansat pe piaţa din Brazilia Sandero Stepway, un SUV care se bazează pe platforma Loganului. După cum se observă din nume şi din imagini, maşina utilizează caroseria lui Sandero. Diferenţa faţă de modelul original o face garda la sol mai înaltă şi ampatamentul alungit, cu diferite elemente caracteristice unui automobil sport de teren.

Printre acestea se numără barele de pe acoperiş cu eleron încorporat, noi bare de protecţie specifice SUV-urilor, evacuarea cromată. Renault Sandero Stepway este catalogat de producătorul francez ca un automobil destinat mediului urban de unde şi denumirea folosită pentru el - Urban Sport Vehicle (USV).

Maşina poate oferi o călătorie confortabilă pentru cinci adulţi, iar portbagajul are o capacitate de 320 litri. Motorul disponibil pentru Sandero Stepway este 1.6 16V Hi-Flex care dezvoltă 112 cai putere.



Sandero Stepway va fi comercializat din luna octombrie în Brazilia şi apoi în Argentina, unde va fi disponibilă şi o versiune cu propulsor diesel. Oficialii Renault nu au oferit niciun fel de informaţii depre o eventuală lansare a automobilului în Europa.

Fotografii: Autounleashed.com

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close