Antena 3 CNN Economic Auto Renault Clio RS Trophy s-a lansat oficial în România - FOTO

Renault Clio RS Trophy s-a lansat oficial în România - FOTO

Renault Clio RS Trophy s-a lansat oficial în România - FOTO
28 Oct 2015   •   17:09

Renault a lansat în România modelul Clio R.S. 220 EDC Trophy, care completează gama Renault Sport, se arată într-un comunicat remis Antena3.ro.

Motorul inregistreaza 10% putere suplimentara si pana la 40 Nm in plus datorita unei noi cartografii - un turbo de talie superioara, un circuit de admisie care reduce pierderile si o teava de esapament remodelata pentru a integra perfect catalizatorul Euro6. Puterea maxima ajunge la 220 CP cu un regim maxim de 6 250 rotatii/min. Cuplul motor ajunge la valoarea de 260 Nm (+20 Nm). Cu un cuplu sporit, in treptele 4-5, acesta poate ajunge pana la 280 Nm. Cu ocazia trecerii la Euro6, emisiile de CO2 ajung pana la 138 g/ km.

Cutie de viteze EDC permite schimbarea vitezelor cu pana la 30% mai rapid. Retrogradarea mai rapida este posibila datorita reducerii cursei padelelor de pe volan. Se inregistreaza de asemenea o mai mare flexibilitate a modulului SPORT in conduita mixta urban/ extraurban. Sistemul Stop& Start este activat in modul Normal si dezactivat in modulele Sport si Race.

Sasiul modelului RS Trophy este intarit si mai coborat: - 20 mm in fata, - 10 mm in spate (fara greutate). Amortizoarele hidraulice sunt intarite. Adoptarea unei noi cremaliere cu angrenaj redus cu 10% (de la 14,5/1 la 13.2/1 pe roata) face directia mult mai precisa si mai directa. Clio R.S. 220 Trophy EDC este echipat cu pneuri performante Michelin Pilot Super Sport 205/40R18.

Noul Clio RS Trophy se remarca prin aspectul sportiv inconfundabil şi este la dispozitia clientilor din Romania la un pret de pornire de 23.950 eur (TVA inclus) de la orice agent autorizat Renault din tara.


×
Subiecte în articol: Renault
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close