Antena 3 CNN Economic Auto Reprezentanţa Ferrari în România a vândut toate maşinile prevăzute pentru acest an

Reprezentanţa Ferrari în România a vândut toate maşinile prevăzute pentru acest an

Reprezentanţa Ferrari în România a vândut toate maşinile prevăzute pentru acest an
26 Oct 2008   •   21:07

Forza Rossa, reprezentantul mărcii Ferrari în România, a reuşit să vândă deja toate cele 15 autoturisme distribuite pentru acest an, depăşind numărul de automobile alocat pentru 2009. Mai mult, de la deschiderea din mai a showroom-ului, importatorul a primit în total 45 de comenzi, anunţă cotidianul Adevărul. Cifra de afaceri a Ferrari România este astfel dublă, în comparaţie cu cea estimată în luna mai, ajungând la şase milioane de dolari.
Şi service-ul inaugurat odată cu showroom-ul Ferrari se bucură de succes, acesta fiind plin tot timpul, clienţii venind din întreaga ţară şi chiar din cele vecine, ca Ucraina sau Bulgaria. În ianuarie 2009, reprezentanţa Ferrari în România va aduce la noi în ţară şi noul model, California.

Cei care doresc să cumpere un astfel de bolid au această posibilitate de la începutul lunii mai când s-a deschis swowroom-ul celebrei mărci italiene. Sediul Forza Rossa, reprezentantul mărcii Ferrari în România, este amplasat în zona DN 1, în Otopeni, lângă Aeroportul Internaţional Henri Coandă. În acelaşi loc sunt găzduite, de asemenea, un magazin Ferrari, birouri şi sediul clubului posesorilor de automobile Ferrari.

Preţul unui astfel de autoturism porneşte de la 144.500 euro (preţ Cip), pentru 430 Coupe, şi poate ajunge la 227.900 euro (preţ Cip), pentru Scaglietti One to One F1. Trebuie precizat şi faptul că, un drum de la Bucureşti până la Marea Neagră costă, la volanul unui Ferrari, de şase ori mai mult decât cu o maşină obişnuită.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ferrari automobil
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close