Antena 3 CNN Economic Auto Restricţii de circulaţie în Capitală cu ocazia Zilei Naţionale

Restricţii de circulaţie în Capitală cu ocazia Zilei Naţionale

Restricţii de circulaţie în Capitală cu ocazia Zilei Naţionale
01 Dec 2007   •   09:08

Punctul culminant al zilei de 1 decembrie îl reprezintă parada de la Arcul de Triumf din Bucureşti. Evenimentul impune mai multe restricţii de circulaţie. Şoferii din Capitală au fost deja pregătiţi pentru a face faţă blocajelor din trafic. Au fost făcute repetiţii în cursul săptămânii, aşa încât autorităţile nu se aşteaptă la probleme. Defilarea de tehnică militară se va desfăşura între Piaţa Victoriei şi Piaţa Presei Libere, iar punctul central al paradei va fi Arcul de Triumf. În zonele unde se va desfăşura parada, traficul rutier va fi retricţionat.
De la ora 06.00 până la ora 15.00 circulaţia va fi oprită pe şoseaua Kiseleff, între Fântâna Mioriţa şi Piaţa Arcul de Triumf. De asemenea, este interzisă oprirea în supralărgirea Şoselei Kiseleff, din zona Monumentului Infanteriei. Apoi, de la ora 09.00, traficul va fi restricţionat şi între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf, pe Bulevardele Constantin Prezan şi Mareşal Averescu, până la ora 15.00. Între aceleaşi ore, este interzisă şi traversarea şoselei Kiseleff, în zona intersecţiei cu Strada arhitect Ion Mincu.

Circulaţia va fi oprită la ora 18.00, pe strada Alexandru Constantinescu, între Bulevardul Mărăşti şi Piaţa Arcul de Triumf şi pe Şoseua Kiseleff, între Piaţa Presei şi Piaţa Arcul de Triumf.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close