Antena 3 CNN Economic Auto Restricţii de trafic în Bucureşti, de zilele ?B-FIT in the Street!?

Restricţii de trafic în Bucureşti, de zilele ?B-FIT in the Street!?

Restricţii de trafic în Bucureşti, de zilele ?B-FIT in the Street!?
30 Mai 2008   •   08:32

Traficul rutier în Capitală va fi restricţionat, începând de vineri şi până duminică, cu ocazia desfăşurării primei ediţii a Festivalului de Teatru în Stradă ?B-FIT in the Street!?. Pentru ca paradele prilejuite de eveniment să se poată desfăşura, Poliţia a decis închiderea traficului pe Bulevardul Unirii, în ambele sensuri de circulaţie, de la bd. I. C. Brătianu până la bd. Libertăţii, inclusiv Piaţa Constituţiei, în zilele de 30 şi 31 mai, între orele 21,00 şi 23,00.

Duminică, 1 iunie, între orele 21,30 şi 23,00, traficul va fi închis pe str. Schitu Măgureanu, în ambele sensuri, de la str. Grigore Cobălcescu până la Parcul Izvor, iar între orele 22,00 şi 23,00 pe bd. Naţiunile Unite, în ambele sensuri, de la str. B.P. Haşdeu până la Piaţa Naţiunile Unite şi pe bd. Libertăţii, în ambele sensuri, de la Splaiul Independenţei până la Calea 13 Septembrie.

În perioada 28 mai - 1 iunie este interzisă oprirea şi parcarea autovehiculelor pe bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între Piaţa Constituţiei şi bd. Regina Maria, inclusiv zona centrală a Pieţei Constituţiei.

Prima ediţie a Festivalului de Teatru în Stradă ?B-FIT in the Street!? are loc în perioada 29 mai - 1 iunie şi este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale.

Rompres

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close