Antena 3 CNN Economic Auto Salonul Auto de la Tokyo prezintă maşinile viitorului

Salonul Auto de la Tokyo prezintă maşinile viitorului

Salonul Auto de la Tokyo prezintă maşinile viitorului
24 Oct 2007   •   19:08

Maşinile viitorului au fost prezentate miercuri la Salonul Auto din Japonia. Maşina scaun, vehicule ecologice sau cele cu caroserie din silicon sunt câteva din noutăţile de la Tokyo. Prototipurile au impresionat jurnaliştii prezenţi la deschiderea show-ului. Se ştie că producătorii japonezi de maşini sunt maeştri în inovaţii tehnologice. Nu s-au lăsat mai prejos nici anul acesta. Vizitatorii au rămas cu gura căscată la maşinile care arătau ca nişte adevărate OZN-uri. Iar maşina scaun a fost vedeta, volanul maşinii fiind înlocuit cu un joy stick.

Producătorii de maşini au prezentat şi modele speciale, printre care unul care se adresează celor care lucrează în florării sau la stand-urile din magazine. Maşinile din noua generaţie satisfac şi cele mai neaşteptate gusturi. Au forme ciudate, interior luxos şi fiabilitate maximă, totul funcţionează digital şi robotizat. În plus maşinile sunt ecologice.

De acum încolo, adio maşină zgâriată! Japonezii au inventat caroseria acoperită cu siliocon, în loc de vopsea. În plus, în cazul unei coliziuni, impactul nu va mai fi atât de puternic. Salonul Auto de la Tokyo se deschide pentru public sâmbătă.

Antena 3

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close