Antena 3 CNN Economic Auto Schimbare importantă la Ford Craiova

Schimbare importantă la Ford Craiova

Schimbare importantă la Ford Craiova
Sursa foto: Foto: www.themanufacturer.com
14 Ian 2016   •   16:05

Ford România a anunțat astăzi că John Oldham preia conducerea fabricii de la Craiova, înlocuindu-l pe Jan Gijsen, care s-a ocupat de operațiunile Ford din România în ultimii 5 ani. Jan a fost numit Director al Diviziei de Transformare Europeană în Producție, Ford Europa, iar în timpul mandatului său în România, Ford a lansat oficial la Craiova producția de B-MAX și a motorului EcoBoost de 1 litru.

Cu o experiență de peste 35 de ani în cadrul Ford Marea Britanie și Ford Europa, John Oldham este numit Director General al fabricii de la Craiova și Președinte al Ford România.
John este familiarizat cu fabrica de la Craiova, unde a sosit în 2013 ca Manager al Uzinei de Motoare, conducând o echipă de peste 1.000 de angajați, iar în 2015 a fost numit Asistent Director de Producție, Ford România, supervizând atât operațiunile privind producția de motoare, dar si cea de vehicule.


Totodată Ford anunță astăzi că Attila Szabo a fost numit Director General al Companiei Naționale de Vânzări Ford România, cu sediul la București, înlocuindu-l pe Valerio Brenciaglia, care a fost numit Director al Diviziei de Relații cu Clienții în cadrul Ford Italia.

Ford a înființat Compania Națională de Vânzări din România în august 2010, la doi ani după ce a preluat uzina din Craiova, unde compania a investit până acum peste 1 miliard de euro în producția de motoare și vehicule, transformând astfel fabrica într-una din cele mai moderne și competitive facilități de producție pe care compania le deține în prezent. În decembrie 2015, Ford a sărbătorit producția a 1 milion de motoare EcoBoost de 1 litru, produse la fabricile din Craiova și Koln, informeaza Gds.ro.

×
Subiecte în articol: Ford Craiova
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close