Antena 3 CNN Economic Auto SEAT Exeo - limuzina sport de clasă medie, prezentată la Salonul Auto de la Paris

SEAT Exeo - limuzina sport de clasă medie, prezentată la Salonul Auto de la Paris

SEAT Exeo - limuzina sport de clasă medie, prezentată la Salonul Auto de la Paris
03 Oct 2008   •   23:26

SEAT prezintă în premieră, la Salonul Auto de la Paris, noua limuzină sport de clasă medie - Exeo. Automobilul are forme dinamice şi în acelaşi timp elegante, dispune de o direcţie mai precisă şi de un confort sporit. SEAT Exeo va beneficia de trei propulsoare pe benzină (de la 75 kW/102 CP la 147 kW/200 CP) şi de trei motorizări Diesel Common Rail de ultimă generaţie (de la 88 kW/120 CP la 125 kW/170 CP).



Cinci din cele şase motorizări disponibile sunt turbo. Toate propulsoarele respectă normele Euro 5. Suspensia frontală cu patru braţe şi suspensia spate cu braţe trapezoidale fac ca maşina să fie sportivă şi foarte manevrabilă.



Exeo este echipat cu sistem de navigaţie de ultimă generaţie, un nou sistem Infotainment cu funcţii şi conexiuni multiple (MP3, MPEG4, iPod, USB, Bluetooth). De asemenea limuzina sport dispune de o trapă cu celule solare care poate pune în funcţiune, pe timpul verii, un sistem de climatizare atunci când maşina este parcată.



Modelul se va fabrica la Martorell (lângă Barcelona) şi este destinat "şoferilor dinamici şi sportivi din segmentul autovehiculelor de clasă medie", potrivit declaraţiei preşedintelui SEAT, Erich Schmitt.



Acesta a mai precizat că "Exeo reprezintă o alternativă interesantă şi pentru conducătorii de maşini de firmă, care pe lângă calitate vor să se simtă bine la volan dar sunt atenţi şi la costuri, consum şi emisii?. Noul SEAT Exeo va fi disponibil începând cu primăvara lui 2009 în versiunile Reference, Stylance şi Sport.



Antena3.ro

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close