Antena 3 CNN Economic Auto Sens unic pe străzile secundare din sectorul 1 de anul viitor

Sens unic pe străzile secundare din sectorul 1 de anul viitor

Sens unic pe străzile secundare din sectorul 1 de anul viitor
09 Dec 2007   •   17:15

Edilii Sectorului 1 susţin că au găsit soluţia deblocării traficului. Pe majoritatea străzilor secundare se va circula într-un singur sens din 2008. Primăria de sector a întocmit un plan de sistematizare a circulaţiei rutiere, care prevede introducerea de sensuri unice pe mai multe străzi din cartierele Aviaţiei, Băneasa şi Ion Mihalache. Edilii spun că şoferii vor putea folosi străzile secundare ca alternativă la marile bulevarde.

Pe de altă parte, Primăria a anunţat că a investit peste 70 milioane de euro pentru reabilitarea completă a peste 150 de străzi şi alei.

''Măsura este o premieră în Capitală şi oferă, pe lângă alternative de trafic, soluţii pentru locuri de parcare: se va putea parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca traficul să fie obstrucţionat. Trotuarele, reabilitate complet, sunt prevăzute cu scuaruri unde este plantată vegetaţie, care, pe lângă un ambient plăcut, are rolul de a proteja locuitorii cartierelor din sectorul 1 de noxele eliminate de maşinile care tranzitează aceste zone'', a precizat primarul de sector, Andrei Chiliman.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close