Antena 3 CNN Economic Auto SIAB 2007: Porsche vecin cu Bentley

SIAB 2007: Porsche vecin cu Bentley

SIAB 2007: Porsche vecin cu Bentley
05 Oct 2007   •   11:24

Vineri s-a deschis Salonul Internaţional Auto Bucureşti. Cei mai cunoscuţi producători din toată lumea îşi expun în România ultimele modele. La salon sunt reprezentate 40 de mărci de automobile şi 35 de mărci de motociclete şi ATV-uri. Salonul auto rămîne deschis pînă duminica viitoare. Intrarea costă 15 lei, la fel şi parcarea.

Unul dintre standurile cele mai vizitate a fost cel al Porsche, chiar dacă producătorul german nu a adus modele noi.

În standul vecin, cei de la Bentley(foto1) au expus noua lor limuzină cu 500 de cai putere, disponibilă la un preţ de 300.000 de euro.

Nici Lamborghini nu a expus modele noi, însă cele două maşini aduse de italieni, un Gallardo(foto2) şi un Gallardo Spyder(foto3), vor fi cu siguranţă printre cele mai privite din expoziţie. Noutăţi vin de la BMW, şi anume modelele M3(foto4) şi Mini Mk2(foto5).

DaimlerChrysler prezintă la salonul auto limuzina de lux blindată Mercedes S600-Guard, disponibilă la un preţ de 383.000 de euro, fără TVA. Maşina reprezintă o noutate absolută, fiind lansată în 2007, pe baza modelului S, lansat la sfârşitul anului 2005, şi se adresează atât agenţiilor guvernamentale, cât şi oamenilor înstăriţi, care au nevoie de protecţie sporită.

Şi Harley Davidson are stand la SIAB, cu ocazia intrării oficiale pe piaţa din România.

Printre atracţii se mai numără primul SUV lansat de Citroen(foto6), dar şi noile modele de la Hyundai, Volkswagen şi Opel.

SIAB 2007 va fi cu siguranţă cel mai "verde" salon auto de până acum, preocuparea la nivel mondial a producătorilor pentru protecţia mediului resimţindu-se şi la salonul bucureştean.

GALERIE FOTO

Antena 3

×
Parteneri
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Buzău
x close