Antena 3 CNN Economic Auto Sibiu. Urmărire ca în filme a unui şofer beat şi fără permis

Sibiu. Urmărire ca în filme a unui şofer beat şi fără permis

Sibiu. Urmărire ca în filme a unui şofer beat şi fără permis
Sursa foto: Foto: Videonews
07 Dec 2010   •   22:32

Un bărbat din Sibiu a înnebunit poliţia rutieră, după ce şi-a făcut de cap pe şosele. Cu permisul anulat, şoferul i-a ignorat complet pe poliţişti şi a pornit într-o cursă incredibilă prin Sibiu. A spart două baraje, dar nu şi-a mai putut controla maşina.

Sute de sibieni, pietoni, şoferi şi poliţişti au trăit dimineaţă clipe de teroare. Totul a început când acest bărbat s-a urcat în maşină. Era băut şi nu avea nici permis. N-a oprit la semnalul unei patrule şi aşa a început o urmărire filmată de la un cap la altul. Doar instinctul l-a salvat pe acest pieton. Tot instinctul l-a ajutat şi pe un şofer de autocar.

La un moment dat, Loganul s-a împotmolit într-un ambuteiaj, dar poliţiştii nu au apucat să-l blocheze. Între timp mai multe baraje se formează la ieşirea din Sibiu. În oraş, e imposibil de oprit. la fiecare intersecţie cîte un om e la un pas de moarte. La primul baraj, imediat după ieşirea din Sibiu e aşteptat de un poliţist cu arma scoasă, care apucă să tragă două focuri, apoi se aruncă din calea maşinii.

Al doilea baraj a fost organizat la 4 kilometri de acesta. Şoferul a intrat cu încredere şi a scăpat şi de el. Peste câteva secunde, o curbă periculoasă a oprit cursa infernală.

Potrivit poliţiştilor sibieni, bărbatul aveam permisul anulat de aproximativ doi ani, tot din cauza alcoolului.
 

×
Subiecte în articol: urmarire Sibiu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close