Antena 3 Economic Auto Șmecheria prin care cumperi motorină mai ieftină. Iată ce trebuie să faci

Șmecheria prin care cumperi motorină mai ieftină. Iată ce trebuie să faci

25 Sep 2019   •   16:45
Șmecheria prin care cumperi motorină mai ieftină. Iată ce trebuie să faci

Vrei sa cumperi carburanti mai ieftini? Iată ce trebuie să faci.

Consiliul Concurenței a lansat în luna iulie o platformă online dedicată șoferilor, prin care aceștia pot verifica prețurile benzinei și motorinei în cadrul principalelor lanțuri de stații de carburant din România.

Monitorul Preţurilor pentru Carburanţi îi ajută pe conducătorii auto să identifice cel mai bun raport cantitate-preț, potrivit auto-build.ro.

Monitorul Prețurilor pentru Carburanți pune la dispoziția șoferilor români o bază de date a celor mai mari lanțuri de benzinării de pe teritoriul țării noastre.

Conducătorii auto pot consulta prețul carburantului la fiecare stație de pe traseul lor, indiferent dacă este vorba despre benzină (standard/premium), motorină (standard/premium) sau GPL.

În plus, aplicația Monitorul Prețurilor pentru Carburanți afișează pe hartă și stațiile de încărcare destinate mașinilor electrice.

Puteți accesa Monitorul Prețurilor pentru Carburanți la adresa monitorulpreturilor.info.

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close