Antena 3 CNN Economic Auto Şoferi, atenţie! Transport agabaritic în Capitală

Şoferi, atenţie! Transport agabaritic în Capitală

Şoferi, atenţie! Transport agabaritic în Capitală
14 Apr 2007   •   12:46

Un reactor gigantic al unei companii petroliere din România a străbătut Bucureştiul cu o viteză de 1 km pe oră. Şoselele au fost supuse la grea încercare: mastodontul cântăreşte nici mai mult, nici mai puţin de... 405 tone! Transportul agabaritic s-a pus în mişcare la miezul nopţii. A pornit de pe Şos. Gara Căţelu şi s-a oprit după 5 ore de mers în ritmul melcului pe Şoseaua Fundeni. A fost însoţit de un echipaj al Poliţiei, şi de zeci de angajaţi ai unor companii de electricitate şi telecomunicaţii.

?A intrat în ţară la Turnu Severin, l-am dus pe Dunăre la Olteniţa, de la Olteniţa la Bucureşti, continuăm prin Bucureşti, şi mai departe, la Ploieşti. Am ales traseul de aşa natură încât să respectăm prevederile legale.?, declara Zamfir Robe, director la firma de transport.

La vederea transportului inedit, şoferii au tras pe dreapta şi au privit impresionaţi. În ciuda orei târzii, bucureştenii au dat buzna pe străzi ca să vadă convoiul. Sâmbătă ?monstrul? se va odihni în faţa Institutului Oncologic de pe Şoseaua Fundeni, iar spre seară va porni din nou spre Ploieşti.

Antena 3

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close