Antena 3 CNN Economic Auto Şoferi de pe Ambulanţă, sancţionaţi pentru depăşirea limitei de viteză

Şoferi de pe Ambulanţă, sancţionaţi pentru depăşirea limitei de viteză

Şoferi de pe Ambulanţă, sancţionaţi pentru depăşirea limitei de viteză
29 Mai 2008   •   13:10

15 şoferi ai Serviciului de Ambulanţă Argeş riscă să rămână fără permise de conducere, pe motiv că ar fi depăşit viteza legală de circulaţie. Asta deşi pentru ambulanţe nu există limită de viteză atunci când sunt în misiune. Cei 15 şoferi ai serviciului de ambulanţă Argeş susţin că au fost sancţionaţi pe nedrept.

Cei mai mulţi dintre ei spun că aveau bolnavi la bord şi că se grăbeau să ajungă la spital. Unul dintre şoferi a fost sancţionat de oamenii legii pentru că avea nouăzeci de kilometri la oră în localitate.

Florin Nicolae, lider sindical la SJA Argeş, a declarat că serviciul de ambulanţă riscă să rămână fără şoferi dacă li se iau permisele celor cincisprezece.

Toate amenzile au fost contestate de către Serviciul de Ambulanţă Argeş. Poliţiştii fac acum o anchetă pentru a stabili dacă şoferii de pe ambulanţă erau în misiune când au fost amendaţi.

Mai grav este că, pe lângă faptul că pacienţii au ajuns mai târziu la spital, şoferii de pe ambulanţe sunt nevoiţi să ceară şi zile libere. Ei trebuie să meargă la tribunal pentru a se putea apăra.

Antena 3

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close