Şoferii au primit din nou o veste şoc. Fiecare va trebui să PLĂTEASCĂ atunci când va trece pe aici

de O.P.    |    23 Aug 2013   •   08:25
Şoferii au primit din nou o veste şoc. Fiecare va trebui să PLĂTEASCĂ atunci când va trece pe aici

Drumuri nu prea avem, dar taxele sunt cât cuprinde. Astfel, şoferii care vor trece pe autostradă de la Piteşti, spre Constanţa vor trebui să bage mâna în buzunare. Iată ce a declarat premierul Ponta:

"Să vă dau şi vestea proastă: centura sud se face, dar nu se face din banii noştri şi va fi practic cu taxă, adică va fi de la Piteşti până la Constanţa. Eu vă zic adevărul, că după aia o să spuneţi cum e cu taxa. Nu va fi mare taxa, dar... Deci, Piteşti-Constanţa, intri la Piteşti şi te dai jos la Constanţa de pe autostradă, dar va fi cu taxă", a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecţie pe centura de sud a Capitalei.

În primăvara acestui an, ministrul pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, declara că tronsoanele de autostradă Comarnic-Braşov şi Craiova-Piteşti, precum şi centura sud a Bucureştiului, pe care autorităţile îşi propun să le construiască prin concesiune până la alegerile din 2016, vor fi taxate după intrarea în exploatare, iar cuantumul taxei se va baza pe un calcul de 3 euro pe suta de kilometri.

x close