Antena 3 CNN Economic Auto Şos. Colentina - interzisă şoferilor

Şos. Colentina - interzisă şoferilor

Şos. Colentina - interzisă şoferilor
16 Apr 2007   •   07:38

De luni, se impun restricţii de circulaţie pe şoseaua Colentina, una din principalele artere de circulaţie, care face legătura între estul şi centrul Capitalei. Astfel, liniile de tramvai 21 şi 51 vor fi suspendate timp de un an. Linia de troleibuze 66 va fi menţinută pe traseul actual, iar numărul vehiculelor va fi suplimentat. De asemenea, pe traseul cuprins între şoseaua Fundeni şi centrul Capitalei (zona Rosetti) va circula o linie specială de autobuze 667. În timpul lucrărilor de modernizare a carosabilului, traficul rutier se va desfăşura pe o singură bandă pe fiecare sens. Municipalitatea se pregăteşte să înceapă şi lucrările de reconfigurare a pasajelor Obor şi Muncii.

De asemenea, traficul rutier se va desfăşura, până pe 10 mai, pe o singură bandă pe sens, în zona intersecţiilor Şos. Progresului cu Şos. 13 Septembrie şi Calea Rahovei. Calea Rahovei este afectată de lucrările de reabilitare la linia de rulare a tramvaiului doar pe sensul de mers dinspre Şoseaua Viilor către Şoseaua Sebastian. Lucrările se vor desfăşura etapizat, fără închiderea completă a traficului rutier.

Trasee ocolitoare: Şoseaua Progresului, Str. Năsăud şi Şoseaua Viilor (pentru Calea Rahovei). Şoseaua Sebastian, Drumul Sării, Str. Răzoare şi Şoseaua Panduri (pentru Calea 13 Septembrie).

Antena3.ro

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close