Antena 3 CNN Economic Auto Şos. Giurgiului - finalizată cu şase luni mai repede

Şos. Giurgiului - finalizată cu şase luni mai repede

Şos. Giurgiului - finalizată cu şase luni mai repede
26 Apr 2007   •   09:18

Lucrările de lărgire a părţii carosabile de la una la două benzi de pe Şoseaua Giurgiului ar putea fi încheiate pe 15 mai, ceea ce ar reprezenta un avans de şase luni faţă de termenul prevăzut în contract, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu. Acesta a mai spus că pe această arteră, unde reabilitarea a fost demarată în iunie 2006, vor fi create 1050 de locuri de parcare, aşezate în spic, ocupând o suprafaţă de 8.500 de metri pătraţi.

În urma unei inspecţii efectuate, miercuri, pe Şoseaua Giurgiului, primarul a mai precizat că deşi a fost tăiat un număr important de copaci în vederea efectuării lucrărilor, după încheierea proiectului va fi replantat acelaşi număr de arbori.

Videanu a adăugat că direcţia de specialitate din cadrul primăriei verifică în ce măsură companiile care sunt responsabile de întreţinerea multianuală a principalelor artere din Bucureşti s-au achitat de sarcinile ce le revin. Rezultatele acestor verificări, dar şi deciziile luate de către Primărie, vor fi anunţate, vineri.

Reabilitarea străzilor se realizează în condiţii superioare de calitate, datorită faptului că termenul de garanţie prevăzut pentru lucrările efectuate este de 4-5 ani, adică de două ori mai mult decât prevede legislaţia, a mai precizat primarul Capitalei.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close