Antena 3 CNN Economic Auto Şoseaua Pipera va fi lărgită la două benzi pe sens

Şoseaua Pipera va fi lărgită la două benzi pe sens

Şoseaua Pipera va fi lărgită la două benzi pe sens
04 Oct 2008   •   14:51

Şoseaua Pipera, una din cele mai aglomerate şosele de la periferia Bucureştiului, va fi lărgită de la una la două benzi pe sens, pentru a face faţă traficului crescut din zonă. Plopii de pe marginea drumului au fost deja tăiaţi, dar reprezentanţii firmei constructoare nu pot preciza o dată exactă de începere a lucrărilor pentru că societatea Electrica întârzie acordarea avizului de mutare a cablurilor ce traversează şoseaua.
Electrica este acuzată de reprezentanţii firmei Romstrade, responsabilă de administrarea lucrărilor, că pune beţe în roate procesului de modernizare. ? Dacă primăria are un plan de modernizare a unei străzi, iar pe sub acea stradă sunt cablurile Electrica, instituţia nu dă avizul de construcţie decât dacă le înlocuieşte primăria cablurile lor vechi cu altele noi?, a declarat Nelu Iordache, acţionarul majoritar al Romstrade pentru Evenimentul Zilei.
Purtătorul de cuvânt al societăţii Electrica, Cornelia Ion, neagă afirmaţiile şi susţine că este vorba de o ?gravă eroare?: ?Nu cunosc exact cazul, dar dacă e vorba de o deviere a cablurilor, aceasta se face pe cheltuiala clientului?.
Pe perioada lucrărilor circulaţia pe Şoseaua Pipera nu va fi oprită.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close