Antena 3 CNN Economic Auto Şoselele nimănui. Circulaţie blocată în Capitală după ce două Jeep-uri au parcat pe linia de tramvai (VIDEO)

Şoselele nimănui. Circulaţie blocată în Capitală după ce două Jeep-uri au parcat pe linia de tramvai (VIDEO)

Şoselele nimănui. Circulaţie blocată în Capitală după ce două Jeep-uri au parcat pe linia de tramvai (VIDEO)
30 Oct 2008   •   20:48

Indiferenţă sau nesimţire de-a dreptul? În Bucureşti, de mult nu se mai parchează regulamentar, una dintre cauze fiind, ce-i drept lipsa locurilor de parcare. Dar când, cu bună ştiinţă blochezi circulaţia lăsându-ţi maşina de teren pe linia de tramvai, se poate spune că ai depăşit limitele bunului simţ. Aşa s-a întâmplat joi, cînd circulaţia pe o stradă din Capitală a fost blocată, după ce doi şoferi şi-au ?parcat? Jeep-urile foarte aproape de linia de tramvai.
Deşi poliţia era în apropiere, iar semnele de circulaţie arătau clar că parcarea este interzisă, cei doi nu au ţinut cont de nimic, lipsind mai bine de patru ore. Pentru acest lucru, se vor alege cu dosare de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de blocare cu bună ştiinţă a unui drum public.
În timp ce poliţiştii întocmeau precesele de constatare, angajaţii RATB încercau să rezolve problema garniturii blocate de cele două JEEP-uri, care la rândul ei bloca traficul. Şi autobuzele care aveau staţie în acea zonă au fost deviate.
O dată scos tramvaiul de pe stradă, problema a fost parţial rezolvată. Poliţiştii au rămas însă la faţa locului în aşteparea şoferilor. După patru ore, a apărut unul dintre conducătorii auto. Acesta nu vorbea limba română, însă acest lucru nu îl va scuti de dosarul penal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close