Antena 3 CNN Economic Auto Şoselele spre litoral şi spre munte vor fi survolate de elicoptere, în weekend

Şoselele spre litoral şi spre munte vor fi survolate de elicoptere, în weekend

Şoselele spre litoral şi spre munte vor fi survolate de elicoptere, în weekend
19 Iul 2008   •   11:41

Mai multe elicoptere vor survola şoselele spre litoral şi munte, în weekend-uri. Totodată, pe respectivele drumuri vor fi mai mulţi agenţi de poliţie. Autostrada Soarelui va fi supravegheată şi de echipaje ale salvării, gata să intervină rapid în caz de accident. Pe toată durata sezonului estival, două echipaje SMURD vor supraveghea în fiecare weekend Autostrada Soarelui pentru a interveni în cazul unor accidente rutiere grave. Echipajele sunt formate din ambulanţe dotate cu tehnologie medicală modernă, dar şi cu echipaje de descarcerare.

Unul dintre echipaje se va afla la 20 de kilometri de Bucureşti, iar celălalt va staţiona în zona comunei Drajna. Echipele vor fi amplasate astfel încât, la nevoie, să poată interveni pe ambele sensuri de mers. Ambulanţa poate ajunge la locul accidentului în cinci minute de la anunţ.

Mai multe accidente au avut loc pe autostrada Soarelui. Cel mai recent, a avut loc în urmă cu doar trei zile. Două camioane s-au ciocnit iar autostrada a fost închisă timp de 9 ore cât a durat îndepărtarea motorinei scurse din rezervorul unuia dintre camioane.

Antena 3

×
Parteneri
Tatăl lui Adrian Sârbu, găsit inconştient şi cu o rană la abdomen
x close