Antena 3 CNN Economic Auto Sute de craioveni şi-au depus CV-urile pentru a se angaja la Ford. Procesul de recrutare va dura până în 13 aprilie

Sute de craioveni şi-au depus CV-urile pentru a se angaja la Ford. Procesul de recrutare va dura până în 13 aprilie

Sute de craioveni şi-au depus CV-urile pentru a se angaja la Ford. Procesul de recrutare va dura până în 13 aprilie
Sursa foto: Foto: newsin.ro
27 Mar 2012   •   13:51

Aproximativ 400 de persoane au venit, marţi, la firma care recrutează personal pentru compania Ford România, pentru a-şi depune CV-urile şi pentru a lua bon de ordine pentru susţinerea unui interviu în zilele următoare, informează Mediafax.

Manpower a început recrutarea de personal, după ce conducerea Ford România a anunţat, în urmă cu o săptămână, că va începe angajările la fabrica de la Craiova. Procesul de recrutare, care a început de marţi, se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni, respectiv până în 13 aprilie.
   
"Suntem bucuroşi să vedem că un număr foarte mare de oameni şi-au depus CV-ul, însă noi o să analizăm şi baza noastră de date, unde există câteva mii de persoane", au declarat oficialii Ford.
   
Oamenii care şi-au depus CV-urile speră să îşi găsească un loc de muncă la Ford.
   
"Am lucrat ca mecanic la CFR 20 de ani şi am venit să îmi încerc şi eu norocul. Ştiu că sunt foarte mulţi candidaţi pentru cele 500 de posturi, dar am auzit că plătesc foarte bine. Două ore am stat la coadă ca să iau bon de ordine şi sper să fie cu noroc", a afirmat un craiovean.
   
În 20 martie, conducerea Ford România anunţa că va începe angajările la fabrica de la Craiova, compania urmând să angajeze 500 de muncitori. Muncitorii vor lucra pentru producţia B-Max şi EcoBoost.
   
Compania va lansa în acest an producţia motorului de 1,0 litri EcoBoost, cât şi construcţia noului Ford B-MAX.
   
Ford a anunţat la sfârşitul lunii ianuarie că va produce la Craiova, în acest an, 60.000 de unităţi B-Max, iar pentru anul viitor estimează construcţia a cel puţin 100.000 de maşini.

Modelul B-Max, produs exclusiv la fabrica de la Craiova, va ajunge în showroom-urile din România în luna iulie, însă comenzile vor fi onorate începând cu luna septembrie.

Conceptul B-Max a fost prezentat în luna martie a anului trecut la Salonul Auto de la Geneva, iar în iunie Ford a început să fabrice la Craiova primele prototipuri.

×
Subiecte în articol: Ford
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close