Antena 3 CNN Economic Auto Suzuki şi-a deschis reprezentanţă în România şi lansează, în mai, modelul Splash

Suzuki şi-a deschis reprezentanţă în România şi lansează, în mai, modelul Splash

Suzuki şi-a deschis reprezentanţă în România şi lansează, în mai, modelul Splash
17 Apr 2008   •   13:43

Producătorul japonez de automobile şi motociclete Suzuki a deschis o reprezentanţă oficială în România. Ţinta de vânzări în primul an în care reprezentanţa funcţionează în România este de 3.000 de unităţi pentru automobile şi de 700 de unităţi pentru motociclete. ?Reprezentanţa Suzuki în România va coordona strategia comercială şi de dezvoltare a reţelei de dealeri şi service a constructorului, fără a prelua importul, această activitate fiind făcută de fiecare dealer al mărcii?, a declarat Alin Radu, directorul general al Suzuki.

Pentru acest an, reprezentanţa şi-a propus ca numărul de dealeri pentru automobile să ajungă la zece sau 11, faţă de trei în prezent. De asemenea, biroul vrea ca pe partea moto să dezvolte o reţea formată de asemenea din 10 sau 11 dealeri, în acest an. La 1 mai vor fi deschise noi dealership-uri în Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Constanţa şi Iaşi.

Radu, prezent la Salonul Moto şi Accesorii 2008, organizat în perioada 17-20 aprilie la complexul expoziţional Prisma 2, a mai spus că Suziki va lansa în România, în luna mai, modelul de clasă mică Splash. Modelul va fi disponibil în trei motorizări, două pe benzină - de 1 şi 1,2 litri - şi una diesel şi va avea un preţ de bază de 7.800 de euro cu TVA inclusă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close