Antena 3 CNN Economic Auto Tăriceanu: SIAB este mai important decât moţiunea

Tăriceanu: SIAB este mai important decât moţiunea

Tăriceanu: SIAB este mai important decât moţiunea
04 Oct 2007   •   08:58

A şasea ediţie a Salonului Internaţional Auto s-a deschis joi în Capitală, în prezenţa premierului Călin Popescu Tăriceanu. Premierul a declarat că este foarte mulţumit că nu s-a amânat votul moţiunii, pentru că ar fi renunţat la vot şi ar fi venit la SIAB. Tăriceanu a ţinut să precizeze că deschiderea salonului se leagă şi de venirea companiei Ford. Acesta a mai spus că industria auto a devenit una profitabilă în ţara noastră şi că promovarea produselor româneşti este foarte importantă în acest scop. La SIAB vor fi prezenţi aproape 40 de constructori auto, care vor expune mai mult de 50 de modele în premieră. Ediţia 2007 a SIAB va fi deschisă publicului de vineri până pe 14 octombrie.

Echipele de muncitori montează podelele, în timp ce reprezentanţii firmelor lustruiesc maşinile, astfel încât totul să fie perfect la deschiderea porţilor. 10.000 de oameni au muncit mai bine de o luna de zile pentru prezentarea a 50 de premiere, pe care le vor admira peste 250.000 de români. La SIAB 2007 vor participa cu 20% mai multe companii decât la ediţia din 2005.

În cadrul ediţiei din acest an a SIAB, companiile auto vor prezenta noile modele ce urmează a fi lansate în perioada următoare pe piaţa locală, precum şi o serie de concepte prezentate la ediţiile anterioare ale saloanelor auto de la Paris sau Geneva.

La Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti vor fi prezenţi aproape 40 de constructori auto, care vor expune mai mult de 50 de modele în premieră. La SIAB 2007 vor veni inclusiv constructorii americani Cadillac şi Hummer, precum şi modelul supersport Chevrolet Corvette.

TĂRICEANU: SIAB ESTE MAI IMPORTANT DECÂT MOŢIUNEA

Antena3.ro

×
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close