Antena 3 CNN Economic Auto "Tehnologie pentru viitor", la salonul auto de la Washington (VIDEO)

"Tehnologie pentru viitor", la salonul auto de la Washington (VIDEO)

"Tehnologie pentru viitor", la salonul auto de la Washington <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Ian 2008   •   11:18

Salonul Auto de la Washington şi-a deschis porţile cu prezentarea maşinilor ecologice. Producătorii americani de automobile au venit cu tehnologii noi, ce permit reducerea consumului, dar şi folosirea carburanţilor ecologici. La ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Washington sunt expuse 700 de modele noi. Cei peste 40 de constructori de automobile au respectat tema show-ului "Tehnologie pentru viitor"şi au prezentat maşini ecologice şi modele hibride cu motoare electrice. Mii de oameni au vizitat salonul impresionaţi de automobilele luxoase şi tehnologiile inovative.

Nu doar constructorii de automobile au pledat pentru maşini ecologice, ci şi organizatorii. Ei vor să îi convingă pe şoferi să cumpere maşini care poluează mai puţin.

Biocombustibilii şi încălzirea globală reprezintă un factor motivaţional în deciziile pe care le iau clienţii atunci vin în showroom -  

Unii vizitatori au fost însă nemulţumiţi. ?Am fost puţin dezamăgit deoarece unii dintre expozanţi nu au prezentat mai multe automobile diesel?, a declarat in vizitator. Cu toate acestea, salonul auto de la Washington a impresionat prin lansările spectaculoase.

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close