Antena 3 CNN Economic Auto Timişoara. Un medic cu Ferrari a omorât un tânăr şi a fugit de la locul faptei

Timişoara. Un medic cu Ferrari a omorât un tânăr şi a fugit de la locul faptei

Timişoara. Un medic cu Ferrari a omorât un tânăr şi a fugit de la locul faptei
20 Aug 2008   •   15:07

Viteza şi nepăsarea au făcut o victimă pe şoselele din Timişoara, când un bolid marca Ferrari a lovit doi tineri care circulau pe trotuar. Potrivit Timiş Online, şoferul maşinii de lux, Adrian Iosif C., în vârstă de 32 de ani, care mergea cu viteză foarte mare, a încercat să depăşească un alt autovehicul pe sensul dinspre Calea Aradului spre Piaţa Mărăşti, trecând peste linia continuă, pe celălalt sens de mers.

În acel moment a acroşat un taxi, s-a învârtit pe şosea, după care s-a izbit de stâlpii din beton ai unui viaduct, lovind doi pietoni, care mergeau pe trotuar. Băiatul, Peter Lucian Reja, în vârstă de 28 de ani, a murit în scurt timp la spital, iar prietena lui, Cristina R., în vârstă de 27 de ani, are câteva contuzii uşoare.Cei doi pasageri ai bolidului nu au păţit nimic. Mai mult, deşi băiatul accidentat zăcea inconştient pe trotuar, iar şoferul Ferrari-ului este medic la un spital din Timişoara şi i-ar fi putut acorda primul ajutor, cei doi s-au urcat imediat la bordul unei alte maşini şi au părăsit locul accidentului. Martorii oculari povestesc că şoferul Ferrari-ului cu numerele de înmatriculare TM-01-COC a venit cu viteză mare şi cu muzica foarte tare încă dinspre Calea Aradului. După ce a trecut de intersecţia de la mall, a călcat şi mai tare pedala de acceleraţie. Pasagerii din taxi, două femei şi doi copii, au scăpat cu viaţă în urma accidentului.

Şoferul bolidului nu a fost găsit nici după 20 de ore de la accident, dar tatăl acestuia a declarat că suspectul ar urma să se predea în curând. "Am audiat foarte multe persoane, martori, rude şi asociaţi, pentru că maşina este pe firmă. Noi avem date că Adrian Iosif Cocoană ar fi cel care ar fi condus. Tatăl său ne-a spus că va veni cu apărători. Cel care a fost la volan va răspunde pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului", a declarat, pentru Timiş Online, Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Sursa foto: Timiş OnlineAntena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close