Antena 3 CNN Economic Auto Top 10. Maşini de lux conduse de femei

Top 10. Maşini de lux conduse de femei

Top 10. Maşini de lux conduse de femei
24 Apr 2007   •   09:27

Revista americană Forbes a mai întocmit un top auto: top 10 maşini de lux conduse de reprezentantele sexului frumos. Pe primul loc se situează roadsterul BMW Z4 care a captivat publicul feminin prin formele sale agresive combinate cu linii ondulate şi prin performanţele motorului. Audi A3 ocupă locul doi în preferinţele femeilor, hatchback-ul german îmbinând perfect utilitatea cu aspectul sportiv. Volvo S60 încheie podiumul, sedanul sport de clasă medie oferind siguranţă dar şi performanţe remarcabile.

Locul patru revine tot constructorului suedez, aici clasându-se la egalitate modelele V70 şi C70. La jumătatea clasamentului se situează o maşină americană Lincoln Zephyr/MKZ. Echipat cu un pachet de siguranţă care include un set de airbaguri SRS, controlul tracţiunii şi al stabilităţii, Volvo S40 şi-a adjudecat locul şase, informează AutoMarket.

Audi se clasează pe locul şapte cu sedanul şi break-ul de clasă medie A6. Land Rover Sport se află şi el în topul preferinţelor publicului feminin, pe locul opt. Cadillac SRX se plasează pe locul 9 în clasamentul general. Lexus IS încheie topul celor mai luxoase automobile conduse de femei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close