Antena 3 CNN Economic Auto Topul celor mai ieftine maşini în 2007 (VIDEO)

Topul celor mai ieftine maşini în 2007 (VIDEO)

Topul celor mai ieftine maşini în 2007 <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Oct 2007   •   07:16

Americanii au întocmit un top al celor mai ieftine maşini pe anul 2007. Clasamentul este dominat de maşini asiatice, dar nu lipseşte nici constructorul american Ford. Cea mai ieftină maşină străină de anul acesta de pe piaţa americană este Chevrolet Aveo. Costă 9.200 de euro şi are o garanţie de cel puţin 3 ani. Nu-i lipsesc airbag-urile şi nici aerul condiţionat, şi este disponibilă în versiunile hatchback sau sedan.

Locul doi îi aparţine arhicunoscutului Hyundai Accent, foarte apreciat şi la noi, şi care la 9.500 de euro este o maşină ieftină, cu o garanţie care poate ajunge până la 10 ani. Unii o consideră suficient de fiabilă pentru acest preţ, dar răutăcioşii spun că fără garanţie nu s-ar vinde deloc.

Pe locul trei se situează un model american, pe care noi nu apărut decât în poze: Suzuki Reno are peste 120 de cai putere şi costă aproape 14.000 de dolari. Este o maşină făcută doar pentru piaţa americană.

Dar Kia Rio, e bine cunoscută şi în România şi se clasează pe locul patru. Un autoturism coreean, disponibil în versiunile hatchback şi sedan, care costă 13900 de dolari, deci aproape 10.000 de euro.

Clasamentul întocmit de americani continuă cu o maşină japoneză extrem de economică din punct de vedere al consumului: Toyota Yaris. Costă aproape 10.000 de euro şi are 5 ani garanţie.

Constructorul american Ford a reuşit să se situeze abia pe locul 7 în topul celor mai ieftine maşini din 2007. Dar a intrat în clasament cu modelul Focus, care a prins foarte bine şi în Europa. Maşina costă 10.200 de euro şi este disponibilă în 3 variante: coupe, sedan sau hatchback.

Ultimele 3 locuri au fost adjudecate de modele americane ale unor costructori japonezi. Este vorba despre Suzuki Aerio, Mazda seria B şi Suzuki Forenza, care costă puţin peste 15.000 de dolari, fiind cea mai scumpă dintre cele mai ieftine maşini de anul acesta.

CELE MAI IEFTINE MAŞINI ÎN 2007

Antena 3

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close