Antena 3 CNN Economic Auto Topul celor mai jenante maşini

Topul celor mai jenante maşini

Topul celor mai jenante maşini
08 Aug 2013   •   16:33

Americanii au fost rugati sa numeasca masinile pe care le-ar fi rusine sa le conduca. "Lider" necontestat in acest anti-rating a fost declarat citycar-ul Smart ForTwo, iar inchide topul jenant, Nissan Murano. Șoferii intervievați au identificat, de asemenea, culorile si accesoriile cele mai absurde folosite de posesorii de automobile.

Carinsurance.com, cel mai mare portal american dedicat industriei asigurarilor auto din SUA, a intervievat conducătorii auto pentru a afla masinile cu care ti-ar fi rusine sa iesi in oras.

Respondenților li s-au propus sa faca cunostinta cu cele mai populare modele de automobile pentru a determina care dintre aceste masini i-ar
face pe proprietari sa ezite s-o conduca. De asemenea, șoferii intervievați au fost rugati sa numeasca trei cele mai jenante modele de masini. In final, respondenții au fost rugați să indice motivul pentru care au introdus masina in anti-rating.

Smart ForTwo a fost numit de majoritatea soferilor intervievați drept cea mai jenanta masina. "Se pare ca cineva nu a avut destui bani pentru o
mașină adevarata", - a explicat alegerea sa un sofer. Altii au comentat cu privire la dimensiunea prea mica și si-au exprimat îndoiala privind siguranța oferita de aceasta masina.

Citeşte articolul integral pe IncomeMagazine.ro.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close