Antena 3 CNN Economic Auto Toyota va prezenta la Paris noua Avensis şi modelele de serie IQ şi Urban Cruiser

Toyota va prezenta la Paris noua Avensis şi modelele de serie IQ şi Urban Cruiser

Toyota va prezenta la Paris noua Avensis şi modelele de serie IQ şi Urban Cruiser
01 Sep 2008   •   16:38

Salonul Auto de la Paris va constitui un bun prilej pentru Toyota de a prezenta trei noi modele de autoturisme. Avensis 2009 se va număra printre acestea, maşina fiind una dintre cele mai importante dintre cele destinate pieţei europene, anunţă Worldcarfans.com. Designul plin de caracter al automobilului evocă precedentul model Toyota Avensis, aşa cum se poate vedea din unica fotografie disponibilă în acest moment.

Nivelul de echipare al maşinii a fost îmbunătăţit iar emisiile de CO2 au fost reduse, ceea ce va consolida poziţia pe piaţă a modelului, împotriva rivalilor ca Ford Mondeo, Renault Laguna sa Mazda6.



Toyota va prezenta şi variantele care vor intra în producţie ale IQ şi Urban Cruiser, modelele care au fost prezentate în stadiul de concept la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta. IQ va fi cea mai mică maşină cu patru locuri, cu emisii de CO2 de numai 99 grame/ kilometru, şi va beneficia de inovaţii precum primul airbag-cortină pentru lunetă.



În ceea ce priveşte Urban Cruiser, care beneficiază de un motor D-4D şi tracţiune AWD (All Wheel Drive) va avea emisii de 133 gr/ km. Mai multe detalii vor fi făcute publice la o dată apropiată Salonului Auto de la Paris.



Fotografii: Worldcarfans.com

Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close