Antena 3 CNN Economic Auto Trabant-ul este pe punctul de a renaşte la Frankfurt (GALERIE FOTO)

Trabant-ul este pe punctul de a renaşte la Frankfurt (GALERIE FOTO)

Trabant-ul este pe punctul de a renaşte la Frankfurt <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
08 Sep 2007   •   17:01

Micul model a fost de-a lungul timpului subiect de bârfă, de laudă sau de înjurături pentru fiecare român. Se pare însă că există posibilitatea de a putea vedea în anii următori o nouă generaţie a modelului german de succes pe străzile României.Potrivit unor surse oficiale, există cineva care vrea să renască legenda micului automobil.

Herpa, o companie care produce modele în miniatură, a desenat o viitoare generaţie a micului Trabant. Designul cuprinde linii simple care păstrează look-ul tradiţional al maşinii germane. Noua generaţie va putea fi admirată în miniatură la Salonul Auto de la Frankfurt, unde Herpa va încerca să-şi surprindă publicul cu noua inovaţie. În cadrul salonului, Herpa va încerca să testeze reacţia publicului şi va oferi vizitatorilor un chestionar în care aceştia îşi vor putea exprima părerile despre noul Trabant şi dorinţa de a-l vedea pe stradă.

Herpa este proprietarul tuturor drepturilor asupra modelului Trabant şi a discutat deja cu mai mulţi constructori posibilitatea dezvoltării noii generaţii. Acesta a mai asigurat publicul că nu va construi decât 1500 de modele în miniatură care vor fi apoi folosite pentru a căuta un producător. Dacă vor exista companii interesate de renaşterea micului model, Herpa a anunţat că le va ceda drepturile de folosire a numelui şi designului.

Click aici pentru galerie foto

Automarket

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close